Biechtstoel

Duvel op de dansvloer.

Als je durft fluister je door het licht doorschijnend gordijntje in de biechtstoel je gedachten die niet per se zonden zijn. Romheen hoort ze aan en komt publiekelijk met een reactie in gedicht of verhaal vorm.

IMG_2511

Beelden worden vertelsels, gedachten worden woorden en zijn unieke kijk op details uit het leven fijngeslepen met de pen. De pen die je meeneemt naar het uitzicht aan de horizon van zijn voorstellingsvermogen, waar hij graag langs de randen mag vertoeven. De mensen die hij er ziet bestaan echt, zoals jij en ik. Voorstelbaar, verrassend, afzichtelijk, schaamtevol, liefdevol, lustvol, kortom, als jij en ik.

Soms kijk je mee, in de spiegel van zijn eigen ziel.

Maar meestal in die van jezelf.

Vrijdag 27 oktober 2017  20.30u  De Kerk   Willem Barendszstraat 2, 6828 ZK Arnhem

Lees meer.

 

3 gedachtes over “Biechtstoel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s