Waar de rest begon

IMG_2512

Romheen, laatbloeier, deelt vanavond met jullie waar de rest begon. Telkens als hij een regel probeert te dichten, bloeit er weer een nieuwe open. Soms gaat dat zo, Romheen wist dat hij met letters kon schilderen maar koos ervoor eerst het pallet aan te vullen met leven alvorens de pen op papier te zetten. Nu is hij, met de kop vooruit, de wereld van poëzie, proza, verhalen en muziek ingeraast. Hij deelt huidig werk, songteksten(samen met Barend van der Pol van La Zona op gitaar) en neemt je mee terug naar waar de rest begon.

20 Oktober 2017  Aanvang 20.15u

Arnhemse Kinderboekenwinkel Weversstraat 26 Arnhem

Waar de rest begon #6

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s